Sälja bostad Sundbyberg

Vägen till att sälja din bostad i Sundbyberg

En lyckad bostadsaffär börjar med en bra mäklare. Det krävs kunskap, engagemang och att man hänger med i trenderna på bostadsmarknaden för att hjälpa kunder till en lyckad försäljning.

Vi gör alltid vårt yttersta för att leverera en heltäckande tjänst där du som kund kan känna att du är nöjd med hela processen och får ut det du önskar av oss som mäklare. Detta innebär bland annat att vi erbjuder en rad kompletterande tjänster utöver det som är standard, för att vi hela tiden ska kunna vara beredda på att möta våra kunders varierande önskemål och för att leva upp till det som kunderna på marknaden förväntar sig.

Bostadsmarknaden blir allt mer konkurrensutsatt och det krävs mer och mer av oss som mäklare för att på rätt sätt presentera våra attraktiva objekt på marknaden för att de ska nå ut till potentiella kunder som är beredda att betala det önskade priset.

Vi jobbar alltid på att ligga i framkant både gällande metoder för effektiv marknadsföring och lokalkännedom om området för att på bästa möjliga sätt kunna presentera ditt objekt på ett sätt som tilltalar marknaden.

Första steget är en värdering

Det första steget för att komma igång med en bostadsaffär är att vi gör en värdering av din nuvarande bostad. Läs mer här om hur värderingen går till. Vid värderingen får du reda på vilket pris du kan räkna med att få för din bostad och vid behov kan vi ge dig förslag på enkla åtgärder som du kan ta för att höja värdet.

När du vet hur mycket du kan räkna med att få när du ska sälja bostadsrätt, villa eller radhus så sätter vi igång med resten av processen. Du skriver ett kontrakt med oss där det tydligt framgår vilka tjänster som ingår som standard i vår mäklartjänst och vilka tilläggstjänster du vill använda dig av för att maximera chanserna till en riktigt bra affär.

Det känns viktigt för oss att du känner dig trygg i att du vet hur stort arvode vi tar ut och hur mycket det kostar att anlita oss som mäklare. Transparens och löpande uppdateringar under affärens gång är självklara för oss!

Visningen är bara ett av stegen

För att sälja en bostad och få ut det maximala beloppet från köparen krävs det att vi lyckas presentera objektet på ett så attraktivt sätt som möjligt. Det gör vi dels genom en bra och säljande objektsbeskrivning, genom vackra fotografier och annonser på bostadssajter, i tidningar, sociala medier och andra relevanta kanaler.

Vi kan även erbjuda tilläggstjänster som exempelvis homestyling, säljfilmer, vip-visningar med mera. Kom in på ett möte så kan vi tillsammans diskutera fram hur vi ska gå tillväga för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt för din gamla bostad.

Vårt kundregister gör försäljningen enklare

Tack vare att vi har ett stort kundregister med intresserade spekulanter kan vi se till att försäljningen av din bostad går både snabbt och smidigt. Många av våra objekt säljs redan innan de kommer ut på den offentliga marknaden tack vare att vi kan matcha köpare och säljare via registret.

De köpare som har registrerat sig i vårt kundregister får förhandsinformation på kommande objekt och kan på så sätt visa intresse redan innan annonsen presenteras på marknaden. Ofta får vi in bud redan i detta skede.

En grundlig besiktning gör din bostad i Sundbyberg mer attraktiv

En ordentligt besiktad bostad ger ett tydligt mervärde för kunden. Detta kan innebära bland annat att ha en giltig och tydlig energideklaration (någonting som krävs för försäljning alla småhus) och ofta väljer man också att göra en ordentlig förbesiktning där vi besiktigar objektet för att upptäcka eventuella fel och brister i god tid så att du som säljare kan åtgärda problemen i förväg om det handlar om något större, eller att köparen får upplysning om detta på förhand om det är en mindre brist så att det inte kommer som en överraskning när köparen själv vill genomföra en besiktning.

Ju bättre besiktigad en fastighet är, desto tryggare och säkrare är det för dig som säljare att genomföra försäljningen, förvissad om att det inte kommer dyka upp problem i efterhand.

Kom igång redan idag

Välkommen att kontakta oss idag för att komma igång med processen för att sälja bostad i Sundbyberg.Vi ser fram emot att få hjälpa dig till en riktigt bra bostadsaffär. Och förresten, vi hjälper dig gärna att hitta din nya drömbostad om du ännu inte har hittat den.

Sälj din bostad i Sundbyberg till bästa möjliga pris.
Kontakta oss idag för en värdering.