Tjänster

Att vara mäklare innebär så mycket mer än att bara sälja lägenheter. Det innebär kontakt med kunder, kontinuerlig service, att ständigt hålla sig uppdaterad om vad som händer på bostadsmarknaden, värderingsfrågor m.m.

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en heltäckande service som inkluderar så mycket mer än bara ren försäljning och har därför satt samman en rad olika tjänster som är till för att göra dig som kund så nöjd som möjligt med det vi har att erbjuda.

ringmärkt villa

Ringmärkt

Ringmärkt är en tjänst som innebär att vi låter godkända besiktningsmän gå över bostaden för att bland annat upptäcka eventuella dolda fel. I besiktningen ingår bland annat okulär vatten- och avloppskontroll, en trygg överlåtelseförsäkring som är till för att skydda mot eventuella oförutsedda skador på kyl och frys, värmesystem och invändiga sanitetstillbehör samt en noggrann areamätning. Kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär för att få veta mer om tjänsten ringmärkt.

Startklar

Med vår kostnadsfria tjänst Startklar gör vi goda förberedelser lång tid i förväg så att du snabbt och enkelt kan sätta igång försäljningen när tiden är inne.

Vi vet att det är svårt att matcha försäljningen av den existerande bostaden med inflytt i den nya. För att göra det lite lättare att sälja lägenheten vid exakt önskad tidpunkt har vi lanserat tjänsten Startklar som innebär att vi gör alla förberedelser som vi kan för att sälja din bostad och sedan väntar på att det rätta tillfället ska infalla. Detta kan vara när du får reda på inflyttningsdatum i den nya bostaden, när marknaden förväntas gå upp eller när semestern är över. Med Startklar är din bostad alltid redo för försäljning.

I tjänsten ingår bland annat: rådgivning och värdering, fotografering, genomgående beskrivning och planritning av bostaden, förberedelser av annonsunderlag för press och internet, skatterådgivning samt goda villkor för finansiering.

blomma homestyling

Homestyling

När det kommer till att sälja en lägenhet är det viktigt att inte lämna någonting åt slumpen. Ta kontroll över situationen och se till att du verkligen gjort allt som står i din makt för att erbjuda ett så attraktivt objekt som möjligt. Ett bra sätt att förbereda lägenheten inför en visning är att anlita inredare för en så kallad homestyling.

Vid en homestyling går ett team inredare över lägenheten och inreder den på ett sätt som de vet är mest attraktivt för att skapa intresse för potentiella kunder. Det kan handla om att byta ut möbler, skapa ytor, ljussätta, dekorera m.m.

Vi på Mäklarringen arbetar med en rad olika kompetenta inredningsfirmor som alla är villiga att hjälpa till med homestyling inför en försäljning med oss. Boka in ett möte i bostaden och se efter vad de har att erbjuda. Välj mellan att betala en mindre summa för att få tips och råd på vad du kan göra själv för att förbättra inredningen eller betala lite mer för att låta inredarna ta full kontroll över homestylingen.

Fri värdering

Att göra en fri värdering kan vara ett bra sätt att ta reda på vad du har att arbeta med när det kommer till kapital för ett framtida bostadsbyte. Våra erfarna värderare utför en värdering kostnadsfritt och utan att det medför några som helst förpliktelser från din sida.

Utöver värderingen hjälper vi även till med att sammanställa all data som finns tillgänglig gällande din bostad och bistår även med rådgivning inför en eventuellt kommande försäljning. Detta inkluderar kontroll av boytan, genomång av föreningens ekonomi, boendekostnadskalkyl samt ytterligare förberedelser för en yrkesmässig och attraktiv presentation av bostaden.

Vill du veta mer om våra tjänster och hur de fungerar är du välkommen att komma förbi kontoret på Tulegatan eller kontakta oss via kontaktformuläret eller på telefon 08-29 88 80

Det självklara valet i Sundbyberg!