Om oss

Välkommen till Mäklarringen Sundbyberg

Vi är ditt lokala mäklarkontor i Sundbyberg. Hos oss hittar du all den kunskap och expertis som krävs för att sälja bostäder och övriga fastigheter i Sundbyberg med omnejd. Vi är medvetna om att det krävs en stor lokalkännedom om området som man arbetar i som mäklare och arbetar därför lokalt förankrat med ett stort kontaktnät av potentiella köpare och säljare.

Mäklarringen, som vi arbetar under, har arbetat med att hjälpa kunder att sälja och köpa bostäder i Storstockholmsregionen i över 30 år. Detta har gjort företaget till ett av de mest pålitliga och välrespekterade namnen när det kommer till mäklare i Sverige och vi arbetar hela tiden med att bli bättre på vad vi gör. Bland annat genom att vidareutbilda oss för att kunna möta de olika nya utmaningar som kommer i och med att bostadsmarknaden utvecklas och förändras.

Även om Märklarringen i sig är ett stort företag är alla våra lokalkontor ägda av de lokala mäklare som arbetar där, vilket gör att vi enkelt kan arbeta flexibelt mot den lokala marknaden och anpassa sig efter rådande klimat. Kontoret ligger placerat i centrala sundbyberg vilket gör att att vi sitter mitt i händelsernas centrum och kan snabbt stå till tjänst om det är något som måste ordnas vid försäljning, visning eller dylikt.

Här på Mäklarringen Sundbyberg har vid en bred kompetens som täcker de flesta typer av fastigheter. Det kan gälla allt från villor i Duvbo, radhus i Rissne eller lägenheter i centrum. Kontakta oss gärna om du letar efter en specifik fastighet så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig. Vi säljer alla typer av bostäder och kan leverera allt från budgetboenden till mer lyxiga alternativ.

Vi är dina mäklare i Sundbyberg

Mäklare Emma Hanna

Emma Hanna – Reg. Fastighetsmäklare
[email protected]
Mobil: 0739-722 722

Mäklare man

Tidor Ablahad – Reg. Fastighetsmäklare
[email protected]
Mobil: 072-308 01 95

Mäklare Said Said

Said Said – Reg. Fastighetsmäklare
[email protected]
Mobil: 072-299 92 33

Namn Namn

Fadi Mikha – KOORDINATOR / BLIVANDE FASTIGHETSMÄKLARE
[email protected]
Mobil: 076-0607466

Kontakta oss redan idag - vi säljer din bostad i Sundbyberg!